ים של טעם ובריאות: מבשלים עם אצות סיקורה

24 September 2018 מדברים עלינו

טבעוניות נהנות יותר | זה היה בסוף שנת 2014 כאשר נתקלתי לראשונה באצות העל של סיקורה, המכונות גם "חסת-ים", שיכולתי לטעום ישר מהמים הנקיים שבבריכות של חברת "סיקורה". גיליתי שיש לאצות האלה טעם נהדר של ים ומרקם כיפי, שאין סוף למתכונים שהן יכולות להשתלב בהם, ובנוסף הן גם סופר בריאות! אז הנה כמה דברים שכדאי לדעת על הירוקות-ירוקות האלה, שגדלות באופן בלעדי וייחודי אצלנו בישראל, לפני שרצים איתן למטבח.

לכתבה המלאה >

כתבות מומלצות

לכתבות נוספות